Nieuwbouwproject Rachmaninoff, Utrecht

Wonen in een appartement of maisonnette met ieder een eigen tuin of balkon. Met uitzicht op de stad, maar omgeven door groen. 

Vanaf € 760 per maand
Ga naar de projectwebsite

Kenmerken van Rachmaninoff

Aantal woningen: 132 woningen
Soort woning: appartement of maisonnette
Woonoppervlakte: ca. 42 -103 m²
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Huurprijs: € 760,- tot € 1.620,-

Andere kenmerken van Rachmaninoff zijn:

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

tweede kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

tweede kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Omschrijving

Vrije sector en middenhuur appartementen in Utrecht

In de wijk Welgelegen in Utrecht maak je binnenkort kennis met Rachmaninoff: 132 stoere, duurzame appartementen in vele soorten en maten.

In de wijk Welgelegen in Utrecht maak je binnenkort kennis met Rachmaninoff: 132 stoere, duurzame appartementen in vele soorten en maten.

Hier woon je straks in een gloednieuwe woning, gebouwd in een voormalig stadskantoor. Er komen 25 verschillende typen woningen die in grootte variëren van ca. 42 tot maar liefst 103 m². Keuze genoeg!

Centraal, groen en stads.

Rachmaninoff ligt aan het gelijknamige Rachmaninoffplantsoen in de Utrechtse wijk Welgelegen.

Welgelegen

De buurt Welgelegen in de wijk Oog in Al staat nu voornamelijk bekend als kantoorgebied, maar daar komt verandering in! De komende jaren wordt deze wijk getransformeerd naar een gemixte woon-werkwijk die aansluit bij de stijl van de woonwijk Oog in Al. In deze naastgelegen wijk vind je veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, horecagelegenheden, scholen en gezondheidscentra. Op zoek naar recreatieve voorzieningen? Wandel dan naar het Park of kom relaxen op het stadsstrand Oog in Al.

Utrecht

De gemeente Utrecht telt ruim 350.000 inwoners en behoort tot het snelst groeiende economische centrum van de Randstad. Niet zo gek dat Utrecht een gewilde stad is om te wonen. Een historisch centrum en moderne wijken, Utrecht heeft het beide. Utrecht herken je aan de Dom en de werven met gezellige restaurants en terrassen. In deze dynamische stad is er elke dag van alles te beleven. Wist je dat Utrecht volgens de Lonely Planet tot ’s werelds tien verborgen parels behoort? En in die verborgen parel kun jij wonen! Vanaf je nieuwe woonplek fiets je binnen tien minuten naar hartje centrum.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Rachmaninoff is uitstekend. Zo ben je binnen tien minuten in het stadscentrum van Utrecht en zit je zo op de A2 richting Amsterdam of Den Bosch. Ook de A12 en A27 zijn vlakbij. Op loopafstand stap je op de bus of tram in verschillende richtingen. Zo uit en thuis.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer