Nieuwbouwproject Velperparc, Arnhem

Wonen in de nieuwbouwontwikkeling Velperparc vlakbij het in Arnhem. Gelegen in de groene, parkachtige omgeving van Molenbeke.

Vanaf € 820 per maand
Ga naar de projectwebsite

Kenmerken van Velperparc

Aantal woningen: 36 woningen
Soort woning: appartement
Woonoppervlakte: ca. 72 - 110 m²
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Huurprijs: €820,- tot €1.295,-

Andere kenmerken van Velperparc zijn:

Start bouw Start bouw

vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

vierde kwartaal, 2019

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Start bouw Start bouw

vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

vierde kwartaal, 2019

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Omschrijving

Ruime en luxe afgewerkte appartementen in Arnhem

In de Arnhem worden 36 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 72 en 110 m². Huurprijzen gaan vanaf €820,- per maand.

In de Arnhem worden 36 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 72 en 110 m². Huurprijzen gaan vanaf €820,- per maand.

De 36 lichte en ruime appartementen van Velperparc variëren in grootte van 72 tot 110 m², verdeeld over vier verdiepingen. Het appartementencomplex heeft een gevel met balkons gericht op het Noordoosten en een gevel gericht op het Zuiden.

Vlakbij het centrum maar omgeven door bomen

De appartementen zijn gelegen in de groene, parkachtige omgeving van de aantrekkelijke wijk Molenbeke op 5 minuten fietsen van het centrum. Een zone met volgroeide bomen en parken in de nabijheid. 

Een oase van rust

Velperparc wordt gebouwd op het voormalige Enka-terrein dat nu wordt omgevormd tot een prachtige woonomgeving. De appartementen zijn gelegen in de groene, parkachtige omgeving van de aantrekkelijke wijk Molenbeke. In de directe omgeving van Molenbeke zijn diverse parken, een groot sportcomplex en landgoed Rennen Enk te vinden. Het centrum van Arnhem is op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum Presikhaaf. Kortom; wonen in een oase van rust met alle faciliteiten op loopafstand.

Meer over Arnhem

Arnhem, een gezellige stad met rijke een geschiedenis omgeven door groen. In Arnhem is altijd wat te doen; Ga een dagje winkelen in De Koningstraat, de 7straatjes of het Modekwartier. Geniet van de zon op een terras of in het park. Zoek een van de culinaire hoogstandjes op. Of bezoek een van de vele attracties zoals het Openluchtmuseum, het Watermuseum, Burgers’ Zoo, Gelredome, de prachtige Schouwburg en kleinere theaters en poppodia. De rijke geschiedenis van Arnhem uit zich in de vele burchten en kastelen omgeven door prachtige landgoederen. Aan de rand van Arnhem ligt de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank.

Centrale ligging

De appartementen zijn zuidelijk georiënteerd en liggen aan de rand van het centrum van Arnhem. Het centrum ligt op slechts 10 minuten fietsen en de A12 is binnen een paar minuten te bereiken. De stations Arnhem Presikhaaf en Velperpoort zijn in 7 minuten lopen te bereiken. Daarnaast ligt het centraal station van Arnhem op 12 minuten fietsafstand. Vanaf dit station zijn directe treinverbindingen met Schiphol en Amsterdam Centraal.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer