Leven in Life

In het hart van de Houthaven verrijst LIFE. In LIFE komen 98 huurappartementen voor betrokken 60-plussers, in zowel de sociale als vrije sector huur. Hier wonen straks mensen die zorgen voor en geven om elkaar. Die samen volop in het leven staan. Er komt een mix van appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin. 

Vanaf € 1395 per maand
Ga naar de projectwebsite

Kenmerken van Leven in Life

Aantal woningen: 59
Woonoppervlakte: 61tot 87 m²
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Huurprijs: €1395 tot € 1825 pm

Andere kenmerken van Leven in Life zijn:

Start bouw Start bouw

start bouw

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Eerste kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

MVGM Vastgoedmanagement.

Hallie & van Klooster Makelaars

Start bouw Start bouw

start bouw

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Eerste kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Omschrijving

Samen leven met goede buren

De 59 vrije sector huurappartementen zijn bestemd voor betrokken Amsterdammers van 60 jaar of ouder, met of zonder zorgvraag. De appartementen hebben 2 of 3 kamers, in oppervlakte variërend van 61 tot 87 m². Alle woningen beschikken over een balkon met uitzicht over de gracht of binnentuin.

In het hart van de Houthaven

Het LIFE gebouw is in aanbouw op het levendige Revaleiland in de Houthaven in Amsterdam-West. Deze wijk verandert op rap tempo in een moderne nieuwe stadswijk aan het IJ.

Op nog geen 200 meter ligt de gezellige Spaarndammerbuurt, met cafeetjes, theater, supermarkten en een bibliotheek. Met de bus en de pont ben je zo in andere delen van Amsterdam.

Met groene parken en alle belangrijke voorzieningen om de hoek, zoals een apotheek en fysiotherapeut. In de Houthaven wonen allerlei Amsterdammers door elkaar heen, een mix van jong en oud.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer