De Monarch

In  het U-vormige gebouw zijn verschillende typen woningen. Je kunt kiezen uit een 2, 3 en 4- kamer appartement met een buitenruimte in de vorm van een terras, balkon of een balkon aan de galerij met uitkijkt op de binnentuin. Alle appartementen hebben een berging op de begane grond en eigen parkeerruimte. Bovendien komt er een groen ingericht dek als gemeenschappelijke buitenruimte.

De kleinste appartementen zijn circa 78 m² en de grootste 110 m². Er worden 20 woningen als midden huurwoningen verhuurd.

Laat je interesse achter
Zie jij jezelf hier al wonen?

Kenmerken van De Monarch

Aantal woningen: 97 woningen
Woonoppervlakte: ca. 72 - 110 m²
Aantal slaapkamers: 1, 2, of 3 slaapkamers

Andere kenmerken van De Monarch zijn:

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020 (prognose)

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal, 2020 (prognose)

Makelaar Verhuur

ntb

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020 (prognose)

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal, 2020 (prognose)

Makelaar Verhuur

ntb

Omschrijving

Hedendaagse ingetogen uitstraling

De Monarch is een rustig en stijlvol gebouw in de vorm van een hof, rondom een binnendek. Het gebouw rijkt in de hoogste hoek tot 10 bouwlagen, terwijl de vleugels 4 tot 5 woonlagen heeft. Het hoogteaccent, in combinatie met de grote raampartijen, zorgt ervoor dat De Monarch een stedelijke uitstraling heeft. En wist je dat het appartement met zijn voeten in het water komt te staan?  

Alle appartementen hebben een luxe afwerking in de keuken en badkamer. Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een berging op de begane grond. Er is ruime parkeergelegenheid onder het gebouw, waarvan het merendeel overdekt is. Voor de fietsen is er een aparte fietsenstalling aanwezig.

Omgeven in de Randstad

Het complex ligt tussen (nieuwbouw)woningen, een middelbare school en een sporthal. In de omgeving zijn diverse winkelvoorzieningen, culturele en recreatieve voorzieningen. De Monarch is ideaal voor wie werkt in Hoofddorp en de metropoolregio Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Amstelveen. Goede auto- en ov-verbindingen zorgen voor een prima bereikbaarheid. 
 

  • Centraal gelegen
  • Uitstekend bereikbaar
Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer