Nieuwbouwproject Zonneweide, Apeldoorn

Vrij wonen in de nieuwbouwontwikkeling Groot Zonnehoeve in Apeldoorn, gelegen aan de oostelijke rand van Apeldoorn waar de bossen van Schuylenburg overgaan in het open landschap

Vanaf € 1020 per maand
Ga naar de projectwebsite

Kenmerken van Zonneweide

Aantal woningen: 41 woningen
Soort woning: eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 122 - 158 m²
Aantal slaapkamers: 3 of 4 slaapkamers
Huurprijs: €1.020,- tot €1.225,-

Andere kenmerken van Zonneweide zijn:

Start bouw Start bouw

vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal, 2019

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Start bouw Start bouw

vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal, 2019

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Omschrijving

Ruime vrije sector huurwoningen in Apeldoorn

In de nieuwbouwontwikkeling Groot Zonnehoeve in Apeldoorn worden 41 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 122 en 158 m². Huurprijzen gaan vanaf € 1020,- per maand.

In de nieuwbouwontwikkeling Groot Zonnehoeve in Apeldoorn worden 41 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 122 en 158 m². Huurprijzen gaan vanaf € 1020,- per maand.

De 41 woningen in Zonneweide variëren in grootte van 122 tot 158 m2. Ze zijn verdeeld over negen blokken in diverse samenstellingen. Parkeren is zoveel mogelijk gecentreerd in parkeerhoven zodat de woningen optimaal omzoomd worden door groen. De woningen zijn gebouwd met donkerbruine en bruinrode bakstenen gevels waardoor een klassieke uitstraling ontstaat. Uiteraard voldoen de woningen aan alle eisen van deze tijd.

Ruimte om te leven

Het project ligt aan De Groene Voorwaarts, een brede parkachtige zone met vele volgroeide bomen, en het bos van Schuylenburg nabij.

Dorp binnen de stad

Het gemak van de stad binnen handbereik: winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich allemaal op luttele minuten fietsen van uw huis. Op loopafstand zijn een supermarkt en brasserie gelegen. Tevens zijn winkelcentrum de Eglantier en de Linie nabij gelegen waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. De ligging van Zonneweide ten opzichte van de uitvalswegen is optimaal: vlakbij de A50 en de A1. Maar ook met het openbaar vervoer zijn de verbindingen uitstekend. Je bevindt je vlakbij NS-station De Maten maar je kan natuurlijk ook reizen vanaf station Apeldoorn. De Apeldoornse binnenstad ligt op 10 minuten fietsen.

Voor ieder wat wils

Apeldoorn biedt voor ieder wat wils. Voor de nodige ontspanning en (sport) activiteiten hoef je niet ver. Naast het bos van Schuylenburg is het Matenpark in de directe omgeving gelegen, evenals diverse sportverenigingen en het Omnisport, een multifunctionele sportaccommodatie waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Je kan heerlijk wandelen in het Nationale Park de Hoge Veluwe, een expositie bezoeken op Paleis Het Loo of een voorstelling bijwonen in het Orpheus theater. Daarnaast worden er in Apeldoorn regelmatig evenementen georganiseerd zoals de Zeepkistenrace of het Drakenboot festival.

Ruimte voor zorg

Aan de rand van Zonneweide staat een zorgcomplex, een thuis voor kinderen met een beperking. Het idee voor dit wooninitiatief is ontstaan bij een groep ouders. Zij zochten een passende woonvorm voor hun kinderen met een beperking. Het doel is om jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking een plezierige en veilige kleinschalige thuishaven te bieden.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer