Wonen in De Gebroeders, met aandacht voor middenhuur

Het Vonderkwartier en het aangrenzende Philipsdorp zijn authentieke wijken met karakter en sfeer. Op twee locaties in deze wijken komt De Gebroeders; een nieuwbouwproject dat bestaat uit de gebouwen De Lodewijk en De Willem. Hier woon je in de binnenring  van Eindhoven, op loop- en fietsafstand van de binnenstad.
In De Lodewijk komen 52 vrije sector huurwoningen en in De Willem 87. De namen van de gebouwen zijn een verwijzing naar de locaties van beide gebouwen. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat: het vroegere Vogelzangterrein. Willem ligt enkele tientallen meters verderop, op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Ook die locatie heeft een historie, als het vroegere terrein van Van de Ven & Co

60 appartementen worden verhuurd in het middenhuursegment. Met de gemeente is bovendien afgesproken dat huurders die een sociale huurwoning of een koopwoning van maximaal € 300.000 achterlaten, voorrang krijgen.

Laat je interesse achter
Zou jij hier willen wonen?

Kenmerken van De Gebroeders

Aantal woningen: 139 woningen
Woonoppervlakte: ca. 54 - ca. 129 m²
Aantal slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers

Andere kenmerken van De Gebroeders zijn:

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

eerste kwartaal, 2022

Makelaar Verhuur

ntb.

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

eerste kwartaal, 2022

Makelaar Verhuur

ntb.

Omschrijving

De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 54 tot circa 129 m². De woningen krijgen een volledig ingerichte keuken en badkamer. Lekker gemakkelijk dus! Aan jou de keuze of je 1, 2 of 3 slaapkamers wilt. De appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, maar elkaar ontmoeten kan ook in de gezamenlijke binnentuin. Je kunt je auto parkeren in een privé afsluitbare parkeerplaats. Uiteraard worden beide gebouwen toekomstbestendig en duurzaam. En de openbare ruimte rond de gebouwen wordt helemaal opnieuw ingericht..

60 appartementen worden verhuurd in het middenhuursegment. Met de gemeente is bovendien afgesproken dat huurders die een sociale huurwoning of een koopwoning van maximaal € 300.000 achterlaten, voorrang krijgen.

De Gebroeders ligt fantastisch!

De Lodewijk en De Willem liggen op de grens tussen de wijken Philipsdorp en het Vonderkwartier in Eindhoven. Hier woon je op loop- en fietsafstand van de gezellige binnenstad. Voor je daglelijkse boodschappen kun je terecht op het Sint Trudo-plein.
Het station Eindhoven  - met een directe verbinding naar EIndhoven Airport - ligt op 7 minuten fietsafstand en met 5 minuten ben je met je auto op de A2

De wijk Philipsdorp kent een rijke geschiedenis. De wijk werd in de periode 1900-1920 gebouwd voor werknemers van Philips en is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Inmiddels is het een hippe, gemixte en gewilde woonwijk, met status als ‘beschermd stadsgezicht’ en met veel gemeentelijke monumenten.

In de buurt vind je allerlei restaurantjes, koffietentjes en terrasjes. Plezierig is ook dat het Vonderkwartier en Philipsdorp grenst aan Strijp-S, officieus het hipste deel van Eindhoven. Een leuke plek om creatieve eet- en drinktentjes te spotten. Rondom het Vonderkwartier zijn er volop mogelijkheden om te sporten, binnen en buiten. Liefhebbers van uitgaan kunnen terecht in Natlab – het voormalig Natuurkundig Laboratorium – of in het Muziekgebouw, het Parktheater of de Effenaar. Parken zijn dichtbij, er zijn meer dan genoeg scholen voor het voortgezet en hoger onderwijs.

  • Alle voorzieningen, zoals winkels en scholen, liggen op loopafstand
  • Centrale ligging, tussen Strijp S en de binnenstad
Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer