Nieuwbouwproject in het Ebbingekwartier, Groningen

Aan de rand van het historische stadscentrum wordt Ebbe gerealiseerd, een nieuwbouwcomplex met 32 appartementen.

Vanaf € 915 per maand
Ga naar de projectwebsite

Kenmerken van Ebbingekwartier

Aantal woningen: 32 woningen
Soort woning: Appartementen
Woonoppervlakte: ca. 55 - 81 m²
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Huurprijs: € 915,- tot € 995,-

Andere kenmerken van Ebbingekwartier zijn:

Start bouw Start bouw

Vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Eerste kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Start bouw Start bouw

Vierde kwartaal, 2018

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Eerste kwartaal, 2020

Makelaar Verhuur

Bouwinvest

Omschrijving

Ruime huurappartementen in het centrum van Groningen

Ebbe is een kleinschalig complex gelegen nabij de Groningse grachten, in de nieuwbouwontwikkeling ‘het Ebbingekwartier’. De wijk is gelegen op het voormalige CiBoGa (Circus-,Boden- & Gas-) terrein waar nu plaats is gemaakt voor een nieuwe woonwijk met verschillende winkel-en horecavoorzieningen op loopafstand.

Het is een bijzonder woongebied, aan de rand van het historische stadscentrum en op loopafstand van het Noorderpark. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (met onder andere diverse voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Voorzieningen op loopafstand

Vanuit het Ebbingekwartier zijn er diverse auto, fiets- en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor onder andere de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Ebbingekwartier

Het Ebbingekwartier is gelegen op de kruising van de Bloemsingel en de Kolendrift, op het voormalige CiBoGa (Circus-,Boden- & Gas-) terrein. Dit terrein kent een lange geschiedenis van bedrijvigheid en arbeid. Dit is terug te zien aan de gevels van de omliggende monumentale panden. De woonwijk geeft ruimte voor bedrijvigheid en dus ook voor jou als ondernemer of winkelier. In de Nieuwe Ebbingestraat zijn veel leuke winkels te vinden en restaurant Florentin ligt op de hoek. Aan het Boterdiep en in het cultureel woon- en werkcomplex Het Paleis zijn er talrijke bedrijfsruimten voor startende innovatieve en creatieve ondernemers.

Groningen

Groningen, de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen staat bekend als bloeiende universiteitsstad met veel ruimte voor cultuur, ondernemersschap en bedrijvigheid. Groningen is gebouwd als Hanzestad en kent een trotse geschiedenis die terug te zien is in de statige panden In groningen is altijd wat te doen; zomers naar het stadsstrand om de hoek

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Ebbe is uitstekend. Zo ben je binnen een paar minuten lopen in het stadscentrum van Groningen en zit je zo op de A7 en A28 richting Zwolle of Duitsland. Op loopafstand stap je op de bus in verschillende richtingen of fiets binnen 10 minuten naar station Groningen. Zo uit en thuis.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer