NEXT - High end living

NEXT is een opvallend, stoer appartementencomplex. Het bestaat uit drie woondelen, waarvan het hoogste deel uit maar liefst 23 verdiepingen, bestaat. In NEXT bevinden zich 158 luxe appartementen, waarvan er 99 bestemd zijn voor de vrije sector huur. De vrije sector huurappartementen zitten in de hoogbouw. NEXT ligt in Strijp-S, het bruisende en meest hippe stadsdeel van Eindhoven.
 

Laat je interesse achter
Zie jij jezelf hier al wonen?

Kenmerken van NEXT

Aantal woningen: 99 woningen
Woonoppervlakte: ca. 65 - 109 m²
Aantal slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers

Kenmerken NEXT

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020 (prognose)

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

medio 2022 (prognose)

Makelaar Verhuur

ntb.

Start bouw Start bouw

eerste kwartaal, 2020 (prognose)

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

medio 2022 (prognose)

Makelaar Verhuur

ntb.

Omschrijving

What's NEXT? - Projectomschrijving

De architectuur van NEXT is opvallend. Het gebouw omvat drie woontorens (70 - 110 m), waarvan de hoogste toren maar liefst 23 verdiepingen hoog is. Hier bevinden zich de vrije sector huurappartementen. Elk woongedeelte is voorzien van een specifieke 'kroon' die fungeert als lantaarn en herkenningspunt in de omgeving. De hoogbouw is gemaakt van witte baksteen, wat de toren een strakke en stoere uitstraling geeft. Er is gekozen voor een verfrissende, maar tegelijk moderne, architectuur. Met toepassing van hoogwaardige materialen en zorgvuldige detaillering. Hierdoor is het gelukt de hoge woontoren aan alle zijden te laten harmoniëren met zowel de bestaande als de nog in ontwikkeling zijnde omgeving. 

Je hebt de keuze uit een groot aantal typen, in grootte variërend van circa 65 tot circa 109 m2. Aan jou de keuze of je 1, 2 of 3 slaapkamers wilt. Het gemak van een volledig ingerichte keuken en badkamer krijg je erbij. En uiteraard heb je een eigen buitenruimte bij je appartement.   

Achter het complex komt een bovengrondse parkeergarage, waar bewoners en bezoekers kunnen parkeren. 80 parkeerplaatsen in dit gebouw is bestemd voor de huurders van NEXT. En uiteraard wordt NEXT een duurzaam gebouw. 

 

De omgeving van NEXT

Wie aan industrieel erfgoed denkt, denkt aan Strijp-S. Strijp-S is nauw verbonden met Philips. In 1916 werd op Strijp-S de eerste fabriek gebouwd, waarna het langzaam uitgroeide tot een bedrijventerrein. Het terrein stond voorheen bekend als ‘verboden stad’; het was alleen toegankelijk voor Philips-medewerkers. Na het vertrek van Philips kreeg het terrein langzamerhand een nieuwe functie. Tegenwoordig is het een bruisend gebied met hippe en goede horecazaken en zijn gedeeltes van de oude fabrieken omgetoverd tot luxe woningen, creatieve werkplekken en evenementenlocaties. The place to be!

Strijp-S ligt op 5 fietsminuten van het gezellige centrum van Eindhoven, op 7 autominuten van snelweg A2 en grenzend aan het gebied ligt een treinstation. En in 15 minuten zit je op Eindhoven Airport. Strijp-S, overal dichtbij!

  • Vlakbij het gezellige centrum van Eindhoven
  • Supergoed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer.
Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer