Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in Ede

Zelfstandig ouder worden in een woning in Ede, het kan in de nieuwbouw aan de Louise Henriettelaan. Tegenover het gebouw van Maanderzand worden 38 levensloopbestendige woningen gebouwd voor senioren, met of zonder zorgvraag. De appartementen zijn verdeeld over de 1ste en 2de verdieping van twee woongebouwen. Op de begane grond is zorginstelling Maanderzand te vinden. Aan de overzijde van de straat vindt u Brasserie de Margriet waar u lekker iets kunt eten of drinken.

Vanaf € 830 per maand
Laat je interesse achter
Wilt u hier wonen?

Kenmerken van Nieuw Calvalje - Ede

Aantal woningen: 38 appartementen
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Huurprijs: € 830 per maand (vrije sector)
Woonoppervlakte: circa 66 tot 75 m²

Andere kenmerken van Nieuw Calvalje - Ede zijn:

Start bouw Start bouw

september 2019

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal 2020

Makelaar Verhuur

MVGM

Start bouw Start bouw

september 2019

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

derde kwartaal 2020

Makelaar Verhuur

MVGM

Omschrijving

Appartement met 1 of 2 slaapkamers

De appartementen aan de Louise Henriettelaan in Ede hebben 1 of twee slaapkamers, een inpandige berging, en een balkon. De oppervlaktes variëren van 66-75 m2. De woningen zijn voorbereid voor zorg en zonder drempels toegankelijk. De keuken is compleet, en voorzien van inbouwapparatuur. De betegelde badkamer is voorzien van een wasbak, spiegel en inloopdouche. Het gebouw is zeer duurzaam gebouwd, zonder gas, en voorzien van vloerverwarming- en koeling. Dit scheelt flink in de stookkosten. Prettig en comfortabel ieder seizoen.

Dichtbij het station en het centrum, maar ook zo op de heide

Het station Ede-Wageningen ligt op loopafstand. Het centrum van Ede is vlakbij.  De bereikbaarheid van de appartementen is erg goed, zowel met OV als via de snelwegen A30. En als u de natuur in wilt, bent u in in enkele minuten op de heide.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer