Nieuwbouwproject Licht en Lucht, Zeist

Ruim en duurzaam wonen in een groene omgeving. Nieuwe, compleet afgewerkte, en duurzame appartementen aan de rand van het bos.

Laat je interesse achter
Het bos als je achtertuin..

Kenmerken van Licht en Lucht

Aantal woningen: 48 woningen
Woonoppervlakte: ca. 53 tot 104 m²
Aantal slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers

Andere kenmerken van Licht en Lucht zijn:

Start bouw Start bouw

Derde kwartaal, 2020

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Tweede kwartaal, 2021

Makelaar Verhuur

N.t.b.

Start bouw Start bouw

Derde kwartaal, 2020

Verwachte oplevering Verwachte oplevering

Tweede kwartaal, 2021

Makelaar Verhuur

N.t.b.

Omschrijving

Ruime en duurzame appartementen in Zeist

In de wijk Kerckebosch in Zeist worden 48 appartementen gerealiseerd. Deze zijn verdeeld over twee naast elkaar gelegen complexen. De appartementen variëren tussen 2, 3 en 4 kamerappartementen van circa 53 tot 104 m² groot.

In de wijk Kerckebosch in Zeist worden 48 appartementen gerealiseerd. Deze zijn verdeeld over twee naast elkaar gelegen complexen. De appartementen variëren tussen 2, 3 en 4 kamerappartementen van circa 53 tot 104 m² groot.

Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe afgewerkte keuken en badkamer. Kies je voor 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers? Alle woningen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia of balkon, en een uitpandige berging op de begane grond of in het souterrain onder de gebouwen.Daar bevinden zich ook de parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Naast ruimte voor een eigen auto zullen er ook enkele deelauto’s in het plan worden opgenomen waar je als bewoner gebruik van kan maken.

De nieuwe woningen zullen duurzaam en energiezuinig worden door het gebruik van natuurlijke materialen en moderne technische installaties. Op het dak van het complex komen PV-panelen en de appartementen worden voorzien van een duurzaam verwarmingssysteem via vloerverwarming d.m.v. bodemwarmte.

Omgeving van Licht en Lucht

Licht en Lucht staat in de wijk Kerckebosch. Deze wijk, gelegen aan de rand van het bos en wordt gekenmerkt door natuur en harmonie. Veel voorzieningen zijn al in de wijk te vinden en in tien minuten fiets je vanuit Kerckebosch naar het centrum van de stad met winkels, terrasjes en culturele voorzieningen.

Kerckebosch

Kerckebosch wordt doorontwikkeld tot een mooie en duurzame wijk. Naar verwachting is deze wijk in 2022 volledig ontwikkeld en zijn er 800 tot 1000 nieuwe woningen bijgekomen. Kerckebosch is gelegen aan de rand van een groot bos en natuurreservaat. In deze wijk zijn verschillende bijzondere en spraakmakende duurzame initiatieven te vinden, zoals het energieplein en de moestuin. In het hart van Kerckebosch zelf is een centrale plek met (bestaande en nieuwe) voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, scholen en een ontmoetingscentrum. In de hele wijk zijn er speciale speelplekken ingericht voor kinderen.

Zeist

Zeist is gelegen ten midden van de bossen van de Utrechtse heuvelrug en op korte afstand van de stad Utrecht. Deze overwegend groene plaats kenmerkt zich door ruim opgezette parken en prachtige historische gebouwen, zoals Slot Zeist.

Bereikbaarheid

De locatie is zeer gunstig gelegen aan de zuidoostzijde van Zeist en is zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand van Licht en Lucht zijn onder andere het wijkwinkelcentrum, scholen en verschillende sportvoorzieningen gelegen. Station Driebergen-Zeist ligt op slechts 6 minuten fietsen en binnen 5 minuten rijden zit je op de A12 en A28 richting Utrecht en Arnhem.

Wonen is meer dan een dak boven je hoofd

Huren bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een keuken en een badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar Bouwinvest naar streeft.

Lees meer