Wonen bij Bouwinvest

Zorgeloos huren in de vrije sector. In bestaande woningen of nieuwbouw, verspreid door het hele land. Hoogwaardig afgewerkt, met duurzame materialen. Met een ingerichte keuken en badkamer. Kortom, volop comfort. Dat is waar wij naar streven.

Wie is Bouwinvest?

Bouwinvest Real Estate Investors belegt in vastgoed voor institutionele beleggers: pensioenfondsen en verzekeraars. Dat doen we sinds 1952 voor bpfBOUW, het pensioenfonds voor de bouw, maar sinds 2013 ook steeds meer voor andere klanten. Dankzij alle ervaring en kennis die we in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, zijn we uitgegroeid tot een specialist die de wereld van pensioenen, vastgoed, investeringen en fondsen door en door kent. 

Bouwinvest belegt onder andere in vrije sector huurwoningen, verspreid over heel Nederland. Wij beleggen in woningen voor een langere termijn. Dat is ook de reden dat we continu investeren in het verbeteren van veiligheid, duurzaamheid en woonplezier. We investeren in leefbare, inclusieve en duurzame steden en gebieden. Plaatsen, waar mensen nu en in de toekomst willen wonen, werken en leven. 

We bieden woningen voor praktisch elke levensfase; van starters tot senioren die een zorgbehoefte hebben. We doen ons uiterste best om iedereen diè woning te bieden die het beste past bij zijn of haar wensen. Zo investeren we veelvuldig in woningen in het midden-huursegment (€ 721 - € 1.000)

Duurzaam wonen
Bouwinvest draagt graag bij aan het realiseren van een veilige, CO2-neutrale, duurzame en gezonde leefomgeving. Daar hoort een aardgasloze en energieneutrale portefeuille bij. Onze nieuwbouwwoningen voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen. Maar ook onze bestaande huurwoningen gaan we, waar mogelijk, verduurzamen. Bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen, isolatie en ledverlichting.

Onderzoek en monitoring
Wij hechten grote waarde aan de mening en input van onze eigen huurders. We hebben een huurderspanel met ruim 2.500 huurders, die we een aantal keer per jaar bevragen over verschillende onderwerpen als sociaal beheer, mobiliteit, duurzaamheid en leefomgeving. Ook vindt er jaarlijks een huurders-tevredenheidsonderzoek plaats. En we leggen ieder jaar verantwoording af over onze duurzaamheidsprestaties in onze jaarverslagen.

Verhuur, beheer en onderhoud
Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van makelaars en vastgoedmanagers. Zij zijn het aanspreekpunt tijdens de verhuur en na oplevering van de woning. Het onderhoud en beheer van de woningen is ondergebracht bij lokale, gespecialiseerde vastgoedmanagers. Zij helpen wanneer er iets aan jouw woning, of het appartementengebouw waar je woont, mankeert.

Meer weten over Bouwinvest? Kijk op www.bouwinvest.nl voor meer informatie.