Per direct beschikbaar

Carolina van Nassaustraat 57

2595 SZ 's-Gravenhage

Zeer ruim 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van 143 m², gelegen op de 2e etage van Prinsenhof. Het appartement is voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur, een zeer riante living, een badkamer met ligbad en douche en 2 ruime slaapkamers. Het appartement ligt midden in de Haagse wijk Bezuidenhout: een heerlijke combinatie tussen het stadse leven en rust.
€ 1780 per maand
€ 165 servicekosten
Servicekosten zijn de kosten die de verhuurder in rekening mag brengen voor diensten en activiteiten die hij aan huurder(s) levert. Hieronder vallen bijvoorbeeld schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimte(n), een glasverzekering, algemeen stroomverbruik, onderhoud van de algemene groenvoorzieningen, glasbewassing van de gemeenschappelijke ruimten etc. De exacte opbouw van de servicekosten word opgenomen in de huurovereenkomst.
Toon op kaart

Kenmerken van Prinsenhof

Huurperiode: minimaal 1 jaar, met opzegtermijn van 1 maand.

Waarborgsom: € 0,-
In sommige gevallen vragen we een waarborgsom van 2 maanden. Meer hierover vind je in de FAQ op onze website.

Opgeleverd: 2006

Omschrijving

Algemeen

Zeer ruim 3-kamer appartement van 143 m² met 2 slaapkamers, op de 2e verdieping van Prinsenhof.

Keuken

De open keuken ligt aan de woonkamer. De keuken, met een moderne look met een strak keukenblad. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, inductie kookplaat en een afzuigkap. 

Badkamer

De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en een wastafel.

Het gebouw

In Prinsenhof zijn 2-, 3-, of 4-kamerappartementen te huur in maar liefst 63 uitvoeringen; van woon-werkwoningen, penthouses, maisonnettes tot appartementen. Deze eigentijdse stadsappartementen variëren in woonoppervlak van circa 71 tot 170 m2. De woonkamers zijn royaal en praktisch ingedeeld. In de grotere varianten kan een extra (slaap)kamer ingericht worden als werkruimte. Alle woningen beschikken over een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur. De badkamers zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet en vaak ook een ligbad. In de woningen is ook een praktische inpandige berging voor de wasmachine en droger. Je auto kun je parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Daar bevinden zich ook de bergingen. Alle woningen zijn uitgerust met een videofoon.

Overig

De woning heeft een separaat toilet en een inpandige berging. Het appartement heeft uitzicht op de binnentuin. De woning is voorzien van videofoon. Alle woontorens hebben een eigen binnentuin. Onder Prinsenhof bevindt zich een afgesloten parkeergarage, een parkeerplek huren is mogelijk.

Omgeving

Voor liefhebbers van het stadsleven is Prinsenhof een ideale uitvalsbasis. Prinsenhof ligt achter het levendige World Trade Centre The Hague, wat alle gemakken van dien met zich meebrengt. Alles is binnen handbereik. De laundry, een kinderopvang, een sportschool, een viersterrenhotel, diverse lunchrooms en take-aways allemaal om de hoek van of zelfs beneden de woontorens. Voor Prinsenhof ligt een heerlijk parkje. Op loopafstand van Prinsenhof ligt de gezellige winkelstraat de Theresiastraat met allerlei speciaalzaken, restaurants en supermarkten. Met de fiets is het centrum van Den Haag binnen enkele minuten bereikbaar. Hier zijn veel bekende winkels en grote warenhuizen te vinden, net als de bioscoop en het theater. Om de hoek van de woontorens liggen allerlei OV-voorzieningen waarmee je binnen no-time in Scheveningen of Centraal station bent. Via de uitvalswegen zoals de Utrechtse baan en snelwegen A12 en A4 is Den Haag ook goed aangesloten op andere steden zoals Delft, Leiden en Amsterdam.
Foto 1 van 16

Kenmerken

appartement Soort woning

Appartement

keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur Keuken

Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur

badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel Badkamer

Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel

dichtbij centrum van Den Haag en op loopafstand van de gezellige winkelstraat, de Theresiastraat Omgeving

Dichtbij centrum van Den Haag en op loopafstand van de gezellige winkelstraat, de Theresiastraat

gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen Bereikbaarheid

Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen

Deze woning heeft het energielabel A. Energielabel

Deze woning heeft het energielabel A.

Overal dichtbij

Voor liefhebbers van het stadsleven is Prinsenhof een ideale uitvalsbasis. Het zakendistrict Beatrixkwartier heeft een mondiale uitstraling door onder andere de aanwezigheid van vele internationale organisaties met medewerkers uit alle windstreken. Dit ‘district’ behoort tot de levendige wijk Bezuidenhout.

De haltes voor tram, de trein en de RandstadRail liggen op loopafstand. Hiermee is het strand van Scheveningen binnen een half uur bereikbaar. Via de Utrechtse baan en snelwegen A12 en A4 is Den Haag ook goed aangesloten op andere steden zoals Delft, Rotterdam, Leiden en Amsterdam. Luchthaven Schiphol en Rotterdam The Hague Airport zijn gemakkelijk bereikbaar.

WTC The Hague

Boegbeeld van het Beatrixkwartier is WTC The Hague. Dit internationale zakencentrum van Den Haag biedt maar liefst 42.500 m² kantoorruimte van niveau. Maar WTC The Hague biedt meer! Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de diverse voorzieningen van het WTC, zoals de fitness, een schoonheidssalon, diverse restaurants, een AH to go, een hotel en een kinderdagverblijf.

Den Haag

Hofstad Den Haag. Al eeuwenlang de politieke hoofdstad van Nederland en bruisend middelpunt van toonaangevende kunst en cultuur. Thuisbasis van vele ambassades en consulaten, organisaties en internationale bedrijven. Podium voor evenementen, variërend van Parkpop tot Prinsjesdag. Centrum voor gezellige winkels, allerlei markten, musea, theaters en tal van bezienswaardigheden.

Scheveningen

Scheveningen heeft een van de mooiste en populairste stranden van Nederland. Met het openbaar vervoer ben je er zo. Hier kun je heerlijk wandelen en uitwaaien. Zonnen en zwemmen. Maar ook sporten, evenementen bezoeken en lekker een drankje drinken of heerlijk uit eten in een van de gezellige strandtenten, aan de boulevard of in de Scheveningse haven.

Contact

Makelaar Vastgoedmanager

Schep Vastgoedmanagers

E-mailadres

schep@wonenbijbouwinvest.nl